Selecteer een pagina

Reserveren

​​Leuk dat je bij MADONNA wilt reserveren! Lees onderstaande eerst goed door, want er zijn een aantal dingen veranderd.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol. Wij kunnen gasten daarom alleen ontvangen indien er gereserveerd is. Ook als je alleen een kop koffie wilt komen drinken. Reserveren kan online, per e-mail of aan de deur. Telefonisch kunnen wij geen reserveringen aannemen, Om drukte bij de deur te voorkomen, vragen we iedereen zoveel mogelijk online te reserveren.

Gezien de omstandigheden zijn wij genoodzaakt met shifts te werken van een maximaal aantal minuten. Bij het kiezen van een starttijd is te zien hoe lang de tafel beschikbaar is.

Reserveren

Leuk dat je wilt reserveren bij Madonna! Gezien de huidige maatregelen maken wij momenteel een onderscheid tussen reserveringen van personen welke uit één huishouden komen of jonger zijn dan 18 jaar en personen vanaf 18 jaar die niet uit één huishouden komen.

Uit één huishouden of jonger dan 18 jaar
Komen jullie uit één huishouden of zijn jullie allemaal jonger dan 18 jaar? Dan kan er online gereserveerd worden t/m 6 personen. Klik hier om te reserveren! Er wordt gevraagd of alle leden van het gezelschap in één huishouden wonen. Als het hele gezelschap jonger is dan 18 jaar, kun je hier ook ja aanvinken. Zet wel even in de opmerkingen dat het om personen jonger dan 18 gaat. Telefonisch nemen wij op het moment geen reserveringen aan.

Vanaf 18 jaar en NIET uit één huishouden
18 jaar of ouder en komen jullie niet uit één huishouden? Er kan voor 2 personen online gereserveerd worden. Klik hier om te reserveren! Voor reserveringen van meer dan 2 personen kan gemaild worden naar reserveren@madonna-amersfoort.nl. Meer dan 4 personen kunnen wij gezien de huidige maatregelen niet plaatsen. Telefonisch nemen wij op het moment geen reserveringen aan.

Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij iedereen te reserveren. Dit is echter niet noodzakelijk. Ongepland zin in een hapje of een drankje als je door de stad loopt? Loop gezellig langs en check aan de bar of er plek beschikbaar is.

Tot snel bij Madonna!

​Terras

Wij kunnen vooraf geen reserveringen aannemen voor op het terras aan de achterzijde. Dit kan alleen bij aankomst indien er plek beschikbaar is. Wel proberen wij alle reserveringen bij lekker weer op ons terras te plaatsen!

Wij hebben hiervoor gekozen, omdat er maar een beperkt aantal personen tegelijk binnen mag zijn. Bij slecht weer kunnen wij eventuele terrasreserveringen daarom niet naar binnen verplaatsen.

Wel kunnen er vanaf 1 week van te voren tafels op ons terras aan de voorzijde gereserveerd worden. Deze reserveringen kunnen wij bij slecht weer niet naar binnen verplaatsen. 

Gezondheidscheck

Het is belangrijk dat je alleen naar MADONNA komt als je volledig klachtenvrij bent. Wij zullen dit aan de deur checken. Klik hier voor de vragenlijst welke wij hanteren. Overige maatregelen in het restaurant zullen wij aan de deur toelichten.

Wij hopen op medewerking en begrip.

Tot snel!