Selecteer een pagina

Reserveren

​​Leuk dat je bij MADONNA wilt reserveren! Lees onderstaande eerst goed door, want er zijn een aantal dingen veranderd.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol. Er kan alleen gereserveerd worden voor binnen. Buiten reserveren we gezien het onvoorspelbare weer niet. Ook reserveren we geen specifieke plaatsen. Eventuele verzoeken (terras of specifieke tafel) kun je bij binnenkomst aangeven en dan zullen we uiteraard ons best hiervoor doen. Wij zijn met de huidige maatregelen en veilige inrichting van het restaurant en terras echter helaas minder flexibel dan normaal. Het terras aan de voorzijde en de hoge tafels in ons restaurant houden wij beschikbaar voor passanten (reserveren aan de deur). Reserveren is noodzakelijk en kan online, per e-mail of aan de deur. Telefonisch kunnen wij geen reserveringen aannemen. Om drukte bij de deur te voorkomen, vragen we iedereen zoveel mogelijk online te reserveren.

Gezien de omstandigheden zijn wij genoodzaakt met shifts te werken. Van 10:00 tot 11:45 kan er voor 45 minuten gereserveerd worden voor koffie of ontbijt (lunch is ook mogelijk). Van 12:00 tot 15:15 kan er voor 60 minuten gereserveerd worden voor lunch. Van 15:45 tot 17:00 kan er voor 60 minuten gereserveerd worden voor borrel. Vanaf 17:15 kan er voor 105 minuten gereserveerd worden voor diner. Vanaf 19:15 uur zit hier geen eindtijd meer aan vast. De tijdsduur van een shift staat ook bij de gekozen optie in de reserveringsmodule vermeld. Lees de tekst van de gekozen optie goed door voor je de reservering maakt. Hierin staat precies omschreven waarvoor je reserveert. Alleen de nog beschikbare opties zijn zichtbaar per gekozen tijdstip. Wil je bijvoorbeeld om 17:30 dineren, maar zie je deze mogelijkheid niet, dan is het op dat tijdstip volgeboekt. Probeer dan het tijdstip aan te passen. Wellicht dat om 17:15 bijvoorbeeld nog wel een tafel beschikbaar is. Wij hopen op ieders begrip. Tot snel!

Reserveren

Leuk dat je wilt reserveren bij Madonna! Gezien de huidige maatregelen maken wij momenteel een onderscheid tussen reserveringen van personen welke uit één huishouden komen of een groen vinkje in de CoronaCheck app hebben en personen die niet uit één huishouden komen en geen groen vinkje hebben.

Uit één huishouden of een groen vinkje
Komen jullie uit één huishouden of heeft het volledige gezelschap een groen vinkje in de CoronaCheck app (gevaccineerd, herstelbewijs of negatieve test)? Dan kan er online gereserveerd worden t/m 6 personen. Klik hier om te reserveren! Er wordt gevraagd of alle leden van het gezelschap in één huishouden wonen. Vink hier ‘ja’ aan als je uit 1 huishouden komt en ‘nee’ als iedereen een groen vinkje heeft. Telefonisch nemen wij op het moment geen reserveringen aan. Is jullie huishouden/groep groter? Neem dan even contact op via reserveren@madonna-amersfoort.nl. Vermeld hierbij dat het om één huishouden of een groep met groen vinkje gaat.

NIET uit één huishouden en geen groen vinkje
Komen jullie niet uit één huishouden en heeft niet iedereen een groen vinkje in de CoronaCheck app? Er kan voor 2 personen online gereserveerd worden. Klik hier om te reserveren! Voor reserveringen van meer dan 2 personen kan gemaild worden naar reserveren@madonna-amersfoort.nl. We nemen geen reserveringen aan van meer dan 6 personen. Zet duidelijk in de mail dat het om een gezelschap gaat wat niet uit één huishouden komt en geen groen vinkje in de CoronaCheck app heeft. Telefonisch nemen wij op het moment geen reserveringen aan.

Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij iedereen vooraf te reserveren. Dit is echter niet noodzakelijk. Ongepland zin in een hapje of een drankje als je door de stad loopt? Loop gezellig langs en check aan de bar of er plek beschikbaar is.

Tot snel bij Madonna!

Gezondheidscheck

Het is belangrijk dat je alleen naar MADONNA komt als je volledig klachtenvrij bent. Wij zullen dit aan de deur checken. Klik hier voor de vragenlijst welke wij hanteren. Overige maatregelen in het restaurant zullen wij aan de deur toelichten.

Wij hopen op medewerking en begrip.

Tot snel!