MADONNA

Deli – Bar – Restaurant

all-day hotspot

Je kunt bij MADONNA de hele dag terecht voor ontbijt, koffie, lunch, diner en borrel. Daarnaast is er een delicatessenwinkel en kunnen gerechten to-go meegenomen worden. Er is een groot terras aan de stadsgracht en ruimte voor partijen.

onze Deli

In onze MADONNA deli verkopen we naast o.a. verse sappen, koffie, gezonde snacks en taarten ook een aantal van onze gerechten van de kaart. Ideaal voor diegene die geen zin hebben om te koken, maar wel lekker, puur en gezond willen eten. Je haalt het bij ons af of laat het bezorgen.

SUNDAY
BRUNCH

AL PLANNEN VOOR HET WEEKEND?

Bij MADONNA kun je elke laatste zondag van de maand tussen 11 en 16 uur terecht voor de lekkerste boundless brunch van Amersfoort. Huisgemaakte soepen, salades, sandwiches en de lekkerste wijnen. Reserveren kan via info@madonna-amersfoort.nl.

Een plek met karakter

MADONNA is gevestigd in het mooiste straatje van Amersfoort in een prachtig gerestaureerd monumentaal pand, in de volksmond bekend als het Steven Volppand, de voormalige kunstnijverheidswinkel.

Je bent bij MADONNA de hele dag welkom!

Voor een goede kop versgemalen koffie of gezond ontbijtje. Een lekkere lunch of (glutenvrij) taartje. Voor een gezellige werkplek (we hebben supersnel WiFi). Een overheerlijke pizza uit de houtoven of shared diner met vrienden. Of voor een borrel in onze bar. In het weekend draait er regelmatig een goede DJ. Ook bieden we wekelijks diverse arrangementen zoals o.a. Sunday Brunch.

Reserveren

Als je graag op het terras wilt zitten, kun je dit bij binnenkomst aangeven. Wij kunnen geen plek garanderen, maar doen ons uiterste best om alle reserveringen op het terras te plaatsen. Reserveer dus ook als je graag op het terras wilt zitten!

Wil je met meer dan 8 personen komen? Mail dan even naar reserveren@madonna-amersfoort.nl

Met het versturen van de reservering geef je aan onze privacy policy gelezen te hebben.