BEREIDING

NEW YEAR’S EVE

BORRELBOX

BEREIDING

NEW YEAR’S EVE

BORRELBOX

Hieronder lees je de bereidingswijze van de gerechten uit de New Year’s Eve borrelbox. De gerechten waarvan geen bereiding genoemd wordt, zijn kant en klaar en kunnen meteen genuttigd te worden.

 

 

PIZZETTA

(pizzabodem & pesto)
Bak de pizzabodem 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Garneer met de pesto. Snij in stukken en serveer.

 

 

KIPPETJE

(kip & zoete aardappel)
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de kip met de zoete aardappel in het aluminiumbakje gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. Je bent nu klaar om te genieten.
Tip! Zet de laatste 2 minuten de oven op grillstand, zodat de kip lekker knapperig wordt.

 

 

BAGUETTE

(baguette, boter & tafelzuur)
Maak het brood een beetje vochtig en verwarm 5 minuten in de oven op 180 graden. Serveer met de boter en het tafelzuur ernaast.

 

 

NACHO’S

(nacho’s, crème fraîche, cheddar & tomatenrelish)
Beleg de nacho’s met de crème fraîche en cheddar. Verwarm het bakje 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Serveer de tomatenrelish er koud bij.

 

 

PORKFINGERS

Verwarm 10 minuten in de oven op 180 graden.

 

 

GAMBA’S PIL PIL

Verwarm 9 minuten in de oven op 180 graden.

 

Tip! Varieer naar hartenlust alle dipjes met de bruschetta’s of de baguette!

 

 

Fijne jaarwisseling & eet smakelijk!