MADONNA

deli – bar – restaurant

all-day hotspot

Je kunt bij MADONNA de hele dag terecht voor ontbijt, koffie, lunch, diner en borrel. Daarnaast is er een delicatessenwinkel en kunnen gerechten to-go meegenomen worden. Er is een groot terras aan de stadsgracht en ruimte voor partijen.

Je eet bij ons puur en gezond met een knipoog naar Italië. Veel (to share) gerechten worden gemaakt in onze grote houtoven. Wij houden rekening met diverse dieetwensen en allergieën. MADONNA is zo’n typische all-day hotspot waar je je eigenlijk de hele dag door thuis voelt. Wij zijn er iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Een plek met karakter

MADONNA is gevestigd in het mooiste straatje van Amersfoort in een prachtig gerestaureerd monumentaal pand, in de volksmond bekend als het Steven Volppand, de voormalige kunstnijverheidswinkel. Kom je met de auto? Check de parkeermogelijkheden hier

Je bent bij MADONNA de hele dag welkom!

Voor een goede kop versgemalen koffie of gezond ontbijtje. Een lekkere lunch of (glutenvrij) taartje. Voor een gezellige werkplek (we hebben supersnel WiFi). Een overheerlijke pizza uit de houtoven of shared diner met vrienden. Of voor een borrel in onze bar. 

Reserveren

Er kan online voor maximaal 8 personen gereserveerd worden voor lunch (75 minuten) en voor diner (zie de eventuele eindtijden in de reserveringsmodule). Op zaterdag is er alleen voor diner te reserveren. Wil je met meer dan 8 personen komen eten? Mail dan even naar reserveren@madonna-amersfoort.nl. Voor koffie, borrel of voor de lunch op zaterdag kun je binnenlopen en bij binnenkomst checken of er plek beschikbaar is.

Wij hebben zowel lage tafels met gewone stoelen als hoge tafels met barkrukken bij Madonna. Heb je een voorkeur, vermeld dit dan in de opmerkingen bij je reservering. Wij zullen proberen iedereen te plaatsen op een plek naar voorkeur. We kunnen echter geen plek garanderen.

Wij reserveren niet voor het terras. Als je graag op het terras wilt zitten, kun je dit bij binnenkomst aangeven. Wij kunnen geen plek garanderen, maar doen ons uiterste best om alle reserveringen op het terras te plaatsen. Reserveer dus ook als je graag op het terras wilt zitten!

Met het versturen van de reservering geef je aan onze privacy policy gelezen te hebben.